Segítünk!

Amennyiben bármi kérdésed lenne a RedGen Online Tenisz Akadémiával kapcsolatban, keress minket bártan a következő elérhetőségek egyikén. 

Ajánljuk figyelmedbe a lap alján lévő gyakori kérdéseket, mert elképzelhető, hogy ott találod meg a kérdésedre a leghamarabb a választ.

📞 Telefonszám: +36706557033

📧 E-mail cím: redgensport@gmail.com

Gyakran ismételt kérdések

Miért nem tudok bejelentkezni?

1. Győződj meg róla, hogy rendelkezel érvényes akadémia előfizetéssel vagy vásároltál már tőlünk valaha online kurzust. Az akadémia felülete kizárólag azoknak a felhasználóknak elérhető, akik a fenti kritériumokból, legalább egyet teljesítik.

 

2. Győződj meg róla hogy helyesen adtad meg a felhasználónevedet és jelszavadat. Amennyiben nem sikerül a bejelentkezés, kérlek kattints az “Elfelejtett jelszó” menüpontra.

Hogyan tudok regisztrálni az oktató felületre?

Abban a pillanatban, hogy előfizetsz a RedGen Online Tenisz Akadémiára vagy megveszed a Győztes Lábmunka Programot, onnantól a regisztrációdat mi intézzük. A vásárlást követően kapsz tőlünk egy felhasználónevet és egy jelszót, amivel be tudsz jelentkezni.

Mit jelent az, hogy online oktatófelület?

Az online oktatófelületünkön, témakörökre osztva videós kurzusokat (néha olvasmányok) töltünk fel, ahol rendszerezetten, mint egy tankönyben felépített módszerrel oktatjuk a teniszt.